Presentació

La nostra experiència neix al 1988 de la ma de diferents profesionals que van iniciar en el sector de les auditories.

Al 2013 es va constituir DINÀMIC AUDITORS, S.L.P. com a fruit de la unió de:

  • CONSULTORES Y AUDITORES S.A. (Sabadell)
  • DE GEA I ASSOCIATS ECONOMISTES AUDITORS S.L.P. (Mataró)
  • ROIG & LLEVAT ECONOMISTES AUDITORS S.L.P. (Reus)
  • F.SUGRAÑES-AUDITORS S.L.P. (Reus).

Des d’aleshores, hem crescut i evolucionat, mantenint el nostre compromís amb l’excel·lència en auditoria, assessoria i consultoria empresarial.

Des de les nostres seus a Mataró i Reus, ens centrem no només en la qualitat i la independència, sinó també en la innovació i adaptació a les noves tendències i normatives del sector. Ens sentim orgullosos de la nostra habilitat per oferir solucions personalitzades i efectives, adaptades a les necessitats específiques de cada client.

El nostre equip, format per economistes i auditors de comptes, destaca per la seva qualitat tècnica i humana. Amb més de 35 anys d’experiència, el nostre personal es manté en constant formació per estar al dia amb les últimes tendències i eines del sector.

A DINÀMIC AUDITORS, ens dediquem a construir relacions a llarg termini amb els nostres clients, basades en la confiança, el respecte i la transparència. La proximitat amb els nostres clients, juntament amb un enfocament personalitzat i ètic, és la clau del nostre èxit i diferenciació en el mercat.